VALIKOIMA

Kehykset

Laadukkaiden tuotteiden joukosta löytyy pienten valmistajien yksilöllisiä tuotteita kuin myös maailman tunnetuimpia brändejä. Vierailemme joka vuosi Pariisin ja Milanon messuilla joista löydämme aina uusia tuulahduksia mukaan tuotavaksi. Yksityisenä yrityksenä valitsemme itse kehyksemme ja voimme näin ollen vastata asiakkaidemme toiveisiin. Oman maahantuontitoiminnan ansiosta saamme hyllyymme myös yksinmyyntimallistoja ilahduttamaan asiakkaitamme.

Linssit

Käytämme silmälasien valmistukseen maailman suurimpien linssivalmistajien huipputuotteita sekä myös kotimaisia laatulinssejä. Pidämme perinteistä käsityötaitoa tärkeänä ja valmistammekin silmälasit omassa työpajassa. Teemme myös silmälasien korjauksia ja huoltoja nopealla toimituksella.

Kellot – korut – lahjatavarat

Etsitkö jotain modernia vai kenties klassista? Riipusta, helminauhoja vai jotain näyttävää juhlaan? Korvakoruja, kelloja vai kummilahjaa?

Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme ja anna ammattitaitoisen henkilökuntamme auttaa sinua. Mallistomme koostuu tunnetuista kotimaisista ja kansainvälisistä merkkituotteista, mm. Kello- ja kultaseppämme huoltavat ja korjaavat kellot, korut ja jalometallituotteet.