Awario Gem koru

AWARIO – tyylikästä sydämen rytmin tarkkailua

Monilla meistä on elämän varrella rytmihäiriötuntemuksia kuten muljahduksia, tykytystä tai lisälyöntejä. Ne saattavat joskus säikäyttää ja laittaa miettimään, ovatko tuntemukset normaalia sydämen toimintaa vai onko syytä hakeutua lääkäriin.

Hopeinen Awario Gem on maailman ensimmäinen koru, jossa yhdistyy kaunis design ja luotettava rytmihäiriöanalytiikka. Awario Gem on CE- merkitty lääkinnällinen laite, joka on käynyt läpi saman vaativan prosessin kuin sairaaloissa käytettävät laitteet.

Yleisin lääkehoitoa vaativa rytmihäiriö on eteisvärinä. Sen tunnistaminen mahdollisimman ajoissa on terveyden kannalta tärkeää sillä eteisvärinä viisinkertaistaa aivoninfarktin riskin ja aiheuttaa neljäsoan niistä. Ikä on merkittävä riskitekijä ja siksi jokaisen yli 65- vuotiaan tulisi seurata sydämensä rytmiä vähintään kaksi kertaa viikossa. Muita eteisvärinälle altistavia tekijöitä ovat mm. kohonnut verenpaine, ylipaino, diabetes, uniapnea, kilpirauhasen toimintahäiriöt ja sydänsairaudet.

Mittaamista varten tarvitset Awario- sovelluksen puhelimeesi ja Awario Gem korun, joka mittaa ja tarkkailee sydämen rytmiä. Koru kulkee helposti mukanasi missä vain kotioloissa, töissä, lomalla tai terveydenhuollon vastaanotolla.

Awario- sovellus opastaa mittauksissa ja näyttää rytmihäiriöanalyysin tulokset ymmärrettävässä muodossa. Palvelu tuottaa jokaisesta mittauksesta EKG- raportin, jonka avulla lääkärit voivat tehdä parhaat hoitopäätökset juuri Sinulle.

Awario on suomalainen tuote ja suomalaisen yrityksen Heart2Save Oy:n omistama tuotemerkki. Yritys on vuonna 2015 perustettu terveysteknologiayritys, jolla on vahvat juuret Pohjois-Savossa Kuopiossa. Awario Gem- korun on suunnitellut niin ikään Kuopiossa toimiva kotimainen yritys Saurum Oy yhteistyössä Lumoavan kanssa.

Hinta alk. 369 €