Pinnoitteet ja materiaalit

Silmälasilinssien lisäominaisuuksilla voidaan viimeistellä linssit juuri sinun tarpeisiin sopiviksi. Optikkomme auttavat sinua mielellään sopivien lisäominaisuuksien valinnassa. Lisäominaisuudet alk. 40€/pari.

Hoyan paras premium heijastamaton pinnoite. Meiryo on Hoyan uusin innovaatio ja edistyksellisin pinnoite tähän asti. Meiryo tarjoaa poikkeuksellista näön kirkkautta, parempaa kontrastia, äärimmäistä naarmunkestävyyttä, täydellistä UV-suojaa sekä helppohoitoisuutta lähes huomaamattomalla jäännösheijasteella. Meiryo takaa äärimmäisen kestävyyden ja siinä on vettä, likaa ja pölyä hylkivät ominaisuudet. Saatavilla 1.6, 1.67, 1.74 materiaaleihin.

HLU takaa äärimmäisen kestävyyden ja siinä on vettä, likaa ja pölyä hylkivät ominaisuudet. Pinnoite suojaa tehokkaasti naarmuilta ja on helppo puhdistaa. Ominaisuudet säilyvät erinomaisesti pitkästä käytöstä ja toistuvasta puhdistuksesta huolimatta. 100% UV-suoja sekä etu- että takapinnalla.

Blue Control estää digitaalisten laitteiden heijastaman sinisen valon pääsyä silmiin ja voi näin auttaa ehkäisemään vuorokausirytmin häiriintymistä ja silmien rasitusoireita, kuten kuivumista, kirvelyä sekä päänsärkyä. Blue Control tulee aina yhdessä HVL-pinnoitteen kanssa.

Kova- ja heijastamaton pinnoite, joka on helppo puhdistaa.

Perus kova- ja heijastamaton pinnoite.

Hard kovapinnoite tekee silmälasilinssiestä kestävemmät naarmuuntumista vastaan. Kovapinta antaa myös lujan pohjan kaikille heijastamattomille pinnoitteille.

Erityisesti aurinkolasilinsseille suunniteltu SUN PRO tekee laseista mukavammat käyttää, helpommat puhdistaa ja antaa täydellisen UV-suojan. SUN PRO on myös esteettisesti kaunis värjätyn linssin pinnalla.

Peilipinnoitteella voit luoda yksilöllisyyttä linsseihin. Esim. gold, silver tai blue- pinnoitteella saat aurinkolaseihin luotua asennetta ja hauskuutta. Pinnoite vähentää myös tehokkaasti liiallisen valon pääsyä silmään.

Suuremmilla voimakkuuksilla linssiä voidaan ohentaa kasvattamalla sen taitekerrointa. Linssin taitekerroin vaikuttaa myös linssimateriaalin lujuuteen ja optiikkaan. Esimerkiksi Eyas 1.6- materiaalissa on 100% UV- suoja ja sen lämmönkesto on huomattavasti parempi kuin perusmuosvimateriaalin. Markkinoiden ohuin Eynoa 1.74- materiaalista saadaan suurilla voimakkuuksilla erittäin ohuet ja kevyet linssit, mutta sen lämmönkesto on hieman heikompaa kuin Eyas 1.6 tai Eynoa 1.67- materiaaleissa. Optikko osaa suositella parhaan mahdollisen linssin taitekertoimen voimakkuuksiesi ja valitsemiesi silmälasikehysten mukaan.

Fototrooppiset linssit eli itsestään tummuvat linssit, tummuvat UV-säteiden ansiosta. Linssit tummenevat ja vaalenevat tasaisesti kaikissa sää- ja valaistusolosuhteissa. Linsseihin on valittavissa kolme luonnollista värisävyä; harmaa, ruskea ja vihreä. Saatavilla myös Sensity Dark, joka reagoi autossa.

Linsseihin on saatavilla lukuisia värivaihtoehtoja ja tummuusasteita joka makuun ja käyttötarkoitukseen. Värien avulla voidaan korostaa kehyksen väriä tai suodattaa häiritsevää valoa. Erikoisväreillä voidaan parantaa kontrastia tai vaikka parantaa suorituskykyä urheilussa.

Polarisoiva linssi vähentää tehokkaasti vaakapintojen heijastuksia kuten esim. heijastava veden pinta tai lumi. Polarisoiva linssi neutraloi valon kirkkautta ja parantaa kontrastia parantaen näin ollen näkömukavuutta.