Lahjaideat

Digitaalinen Lumoava Kevät-lehti on täynnä ihania lahjaideoita. Lue ja inspiroidu.

Ristiäiset ja nimenantojuhlat

Kaste ja nimenantojuhlat ovat yleensä lapsen ensimmäisiä juhlia ja siksi tärkeä tilaisuus. Kummien antamia perinteisiä lahjoja ovat yleensä hopeinen kummilusikka, kastesormus tai -riipus. Muita mukavia lahjaideoita ovat tinaiset ensikihara-rasiat, valokuva-albumit ja erilaiset säästölippaat. Näihin voimme myös kaivertaa lahjan saajan tiedot.

Konfirmaatio

Konfirmaatio on rippikoulun huipennus ja juhlan arvoinen. Usein rippikoulun käynyt saa lahjaksi ristin. Mukavia lahjaideoita ovat myös esimerkiksi Lumoavan hopeiset korut ja solmioneulat, puiset Aarnin kellot ja Marttiinin perinnepuukot.

Valmistujaislahjat

Valmistujaisjuhlat ovat tärkeitä merkkipaaluja. Juhlat kruunaavat vuosien opiskelun ja kääntävät katseen tulevan. Mieluisia tapoja muistaa valmistuvaa on esimerkiksi kaunis ja käytännöllinen Secrid– lompakko, kotimaisen Lumoavan Onnekas tai Soturi korusarja, tyylikäs ajan-näyttäjä kuten puinen Aarni tai kotimainen Leijona. Lahjakortti on myös oiva valinta.

Merkkipäivät

Elämän varrelle mahtuu paljon tärkeitä merkkipäiviä, jolloin juhlat ovat paikallaan. Tällaisia ovat mm. syntymäpäivä, äitien- ja isänpäivä sekä hääpäivä. Lahjaidea merkkipäivän kunniaksi voisi olla laadukas kotimainen Marttiini-puukko, kätevä Secrid-lompakko tai vaikka kauniit korvakorut. Valikoimastamme löydät myös upeat pöytäkellot, kristallimaljakot sekä Lumoavan kauniit tuikkukupit ja terästarjottimet.

Liikelahjat

Laadukkaat kotimaiset lahjat henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille löydät meiltä. Miltä kuulostaisi kotimaisen Aarnin puusta valmistetut rannekellot, käsin Kuopiossa valmistetut Lumoavan korut ja lahjatavarat tai vaikka perinteitä kunnioittaen valmistetut Marttiini puukot. Kaikista löytyy laajat valikoimat, eri hintaluokassa olevia lahjaideoita sekä naisille että miehille.