Lahjaideat

Valmistujaislahjat

Valmistujaisjuhlat ovat tärkeitä merkkipaaluja. Juhlat kruunaavat vuosien opiskelun ja kääntävät katseen tulevan. Mieluisia tapoja muistaa valmistuvaa on esimerkiksi kaunis ja käytännöllinen Secrid– lompakko, kotimaisen Lumoavan Onnekas, Soturi tai Oiva korusarja, tyylikäs ajan-näyttäjä kuten puinen Aarni tai kotimainen Leijona. Lahjakortti on myös oiva valinta. Lahjakortilla voi ostaa myös esimerkiksi aurinkolasit.

Konfirmaatio

Konfirmaatio on rippikoulun huipennus ja juhlan arvoinen. Usein rippikoulun käynyt saa lahjaksi ristin. Mukavia lahjaideoita ovat myös esimerkiksi puiset Aarnin kellot, Lumoavan hopeiset korut, kalvosinnapit ja solmioneulat sekä Marttiinin perinnepuukot. 

Ristiäiset ja nimenantojuhlat

Kaste- ja nimenantojuhlat ovat yleensä lapsen ensimmäisiä juhlia ja siksi tärkeä tilaisuus. Kummien antamia perinteisiä lahjoja ovat yleensä hopeinen kummilusikka, kastesormus tai -riipus. Muita mukavia lahjaideoita ovat tinaiset ensikihara-rasiat, valokuva-albumit ja erilaiset säästölippaat. Näihin voimme myös kaivertaa lahjan saajan tiedot.

Valikoimastamme löytyy paljon erilaisia säästölippaita.
Hyviä lahjaideoita ovat myös valokuvakehykset ja albumit.
Perinteinen kummin antama lahja on kummilusikka.

Merkkipäivät

Elämän varrelle mahtuu paljon tärkeitä merkkipäiviä, jolloin juhlat ovat paikallaan. Tällaisia ovat mm. syntymäpäivä, äitien- ja isänpäivä sekä hääpäivä. Lahjaidea merkkipäivän kunniaksi voisi olla laadukas kotimainen Marttiini-puukko, kätevä Secrid-lompakko tai vaikka kauniit korvakorut. Valikoimastamme löydät myös upeat pöytäkellot, kristallimaljakot sekä Lumoavan kauniit tuikkukupit ja terästarjottimet.

Liikelahjat

Laadukkaat kotimaiset lahjat henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille löydät meiltä. Miltä kuulostaisi kotimaisen Aarnin puusta valmistetut rannekellot, käsin Kuopiossa valmistetut Lumoavan korut ja lahjatavarat tai vaikka perinteitä kunnioittaen valmistetut Marttiini puukot. Kaikista löytyy laajat valikoimat, eri hintaluokassa olevia lahjaideoita sekä naisille että miehille.