Kampanjat

VALITSE ITSELLESI SOPIVIN TARJOUS

Toinen linssi veloituksetta tai aurinkolasit omilla voimakkuuksilla kaupan päälle. Tarjoukset ovat voimassa ostaessasi normaalihintaiset silmälasit. Aurinkolasikehyksen voit valita laajasta Lumoa’ Finnish Design-mallistostamme.

Silmälasimerkeistämme löydät niin pienten kehystalojen yksilölliset mallistot kuin suurten muotitalojen brändit. Autamme sinua mielellämme löytämään tyyliisi sopivat kehykset.

Varaa aika näöntutkimukseen puhelimitse 040-8086348 tai sähköpostitse puulan@optikko-kello.fi

Tarjous on voimassa 31.7 asti.

Aurinkolaseja -50% – -70%

Teemme tilaa uusille aurinkolaseille ja kokosimme teitä varten laajan valikoiman merkkiaurinkolaseja poistohintaan. Nyt kannattaa siis ennakoida kevään ja kesän aurinkolasitarvetta.

Lähes kaikkiin aurinkolasikehyksiin voidaan myös laittaa omilla voimakkuuksilla olevat aurinkolasilinssit. Yksitehoiset alkaen 59€/pari ja monitehoiset alkaen 159€/pari.

Tiesitkö että saat itse valita mieluisan värin kymmenistä eri vaihtoehdoista, tummuusasteista ja sävyistä. Pidätkö mielummin tasaväristä vai liukuväristä? Lisätäänkö polarisaatio vai kenties peilipinta? Mietitään yhdessä sinun tarpeisiin sopivat aurinkolasit.