Kampanjat

Laadukkaat AURINKOLASIT omilla voimakkuuksilla KAUPAN PÄÄLLE

Alkaa olla se aika vuodesta kun aurinkolasit olisi syytä kaivaa kotelosta esiin. Laadukkaiden aurinkolasien tehtävä on paitsi suojata silmiä haitalliselta UV-säteilyltä, myös ehkäistä häikäistymistä, vähentää heijastumista, parantaa kontrastia sekä suojata herkkää silmänympärystä. Ei haittaa vaikka ne olisi samalla tyylikkäät ja persoonaasi sopivat…

Nyt tarjoamme silmälasien ostajalla aurinkolasit omilla voimakkuuksilla kaupan päälle. Aurinkolasikehykset voit valita laajasta Lumoa-mallistostamme ja linsseiksi tarjoamme laadukkaat Hoyan linssit. Värin ja tummuusasteen saat valita itse. Pidätkö tummasta tasaväristä tai kenties kevyemmästä liukuväristä- valinta on sinun.


Ostaessasi monitehoiset silmälasit, saat monitehoiset aurinkolasit Lumoa-mallistosta kaupan päälle. Ostaessasi yksitehoiset silmälasit, saat yksitehoiset aurinkolasit Lumoa-mallistosta kaupan päälle.

RESURS BANK luotolla saat 6 kuukauden korottoman ja kuluttoman maksuajan- kysy lisää!

HOYA silmälasilinssit takaavat optimaalisen näön. Ne on räätälöity yksilölliseen elämäntyyliisi ja korjaustarpeisiisi, jotta saat ainutlaatuisen näkökokemuksen.

Silmälasimerkeistämme löydät niin pienten kehystalojen yksilölliset mallistot kuin suurten muotitalojen brändit. Autamme sinua mielellämme löytämään tyyliisi sopivat kehykset.

Varaa aika näöntutkimukseen puhelimitse 040-8086348 tai sähköpostitse puulan@optikko-kello.fi

Tarjous on voimassa 30.6.2023 asti.

Koruja merkityksellisiin hetkiin…

Lumoava Kevät digilehti on ilmestynyt. Selaa lehteä ja nappaa parhaat lahjaideat. Tiesitkö että Lumoava korut tehdään käsityönä maailman pohjoisimmassa korutehtaassa Kuopiossa, jossa kierrätetty jalometalli saa uuden muodon ja elämän. Kotimaisuus, vastuullisuus ja laatu ovat Lumoavan johtavia arvoja.

LUE LUMOAVA KEVÄT DIGILEHTI TÄSTÄ