Kampanjat

Harrastelasit kaupan päälle!

Aurinkolasit, lukulasit, ompelulasit, ajolasit, päätelasit…sinä päätät mitä tarvitset.

Vaikka moniteholasit auttavat sinua näkemään sekä kauas että lähelle ja vieläpä välialueille, eivät ne kuitenkaan ole optimaaliset kaikkiin käyttötarkoituksiin. Lue lisää erilaisten lähilasien tuomista eduista. Harrastelasit kaupan päälle- tarjoukseen sisältyvät lasit voivat olla yksitehoiset lukulasit, kaukolasit, syväterävät lähilasit tai vaikkapa monitehoiset aurinkolasit.

Aurinkolasit kaupan päälle- tarjouksessa saat itsellesi samoilla voimakkuuksilla olevat aurinkolasit veloituksetta. Laajasta Lumoa-kehysmallistostamme löydämme varmasti sinulle sopivat kehykset ja linssivärin sekä tummuusasteen saat valita itse.

VARAA AIKA NÄÖNTUTKIMUKSEEN TÄSTÄ tai soita 040-8086348

Ostaessasi monitehoiset silmälasit saat kaupan päälle monitehoiset aurinkolasit, yksitehoiset tai syväterävät harrastelasit samoilla voimakkuuksilla. Ostaessasi yksitehoiset silmälasit saat kaupan päälle yksitehoiset aurinkolasit tai yksitehoiset harrastelasit samoilla voimakkuuksilla. Kehyksen saat valita rajatusta valikoimasta.

Tarjous on voimassa 31.12.2023 asti. Tarjouksia ei voi yhdistää.

RESURS BANK luotolla saat 6 kuukauden korottoman ja kuluttoman maksuajan- kysy lisää!

HOYA silmälasilinssit takaavat optimaalisen näön. Ne ovat räätälöity yksilölliseen elämäntyyliisi ja korjaustarpeisiisi, jotta saat ainutlaatuisen näkökokemuksen.

Silmälasimerkeistämme löydät niin pienten kehystalojen yksilölliset mallistot kuin suurten muotitalojen brändit. Autamme sinua mielellämme löytämään tyyliisi sopivat kehykset.

Tiesitkö että myopian etenemistä voidaan hidastaa keskimäärin jopa 63%.

MiYOSMART-linssit ovat Hoyan käänteentekevä ratkaisu likinäköisyyden lisääntymiseen. Linssit ovat osa lasten likinäköisyyden hoitoa ja soveltuvat 6-18 vuotiaille, niin kauan kuin myopian muutokset johtuvat lapsen kasvusta. 

LUE LISÄÄ MIYOSMART LINSSEISTÄ!