Kampanjat

TOINEN LINSSI 0€

Nyt saat valita itsellesi sopivimman tarjouksen. Ostaessasi kehykset ja linssit, saat niihin toisen linssin veloituksetta. Vastaavasti voit valita itsellesi aurinkolasit omilla voimakkuuksilla kaupan päälle. Aurinkolasit omilla voimakkuuksilla-tarjous sisältää Lumoá kehykset sekä linssit. Kumman tarjouksen valitset?

VARAA AIKA NÄÖNTUTKIMUKSEEN TÄSTÄ tai soittamalla 040-8086348

Tarjoukset voimassa normaalihinnoista (sh). Ei koske Miyosmart- linssejä, omilla voimakkuuksilla olevia aurinkolasi-pakettihintoja, Ekonomi-linssejä tai lähilinssipaketteja. Tarjouksia ei voi yhdistää.

Tarjous on voimassa 30.4.2024 asti.

RESURS BANK luotolla saat 6 kuukauden korottoman ja kuluttoman maksuajan- kysy lisää!

HOYA silmälasilinssit takaavat optimaalisen näön. Ne ovat räätälöity yksilölliseen elämäntyyliisi, jotta saat ainutlaatuisen näkökokemuksen.

Silmälasimerkeistämme löydät niin pienten kehystalojen yksilölliset mallistot kuin suurten muotitalojen brändit. Autamme sinua mielellämme löytämään tyyliisi sopivat kehykset.

Tiesitkö että myopian etenemistä voidaan hidastaa keskimäärin jopa 63%.

MiYOSMART-linssit ovat Hoyan käänteentekevä ratkaisu likinäköisyyden lisääntymiseen. Linssit ovat osa lasten likinäköisyyden hoitoa ja soveltuvat 6-18 vuotiaille, niin kauan kuin myopian muutokset johtuvat lapsen kasvusta. 

LUE LISÄÄ MIYOSMART LINSSEISTÄ!