Kampanjat

kahdet lasit yksien hinnalla

KAHDET silmälasit YKSIEN hinnalla ITSELLE TAI YSTÄVÄLLE!

Ostaessasi silmälasit Hoya ID Myself-, Lifestyle- tai Worksmart-moniteholinssein saat toiset samanarvoiset tai edullisemmat silmälasit tai aurinkolasit KAUPAN PÄÄLLE itsellesi tai ystävällesi. Yhtä lailla ostaessasi yksitehoiset silmälasit kova- ja heijastuksenpoistopinnoin saat toiset samanarvoiset tai edullisemmat silmälasit tai aurinkolasit KAUPAN PÄÄLLE itsellesi tai ystävällesi. Ota siis ystäväsi tai vaikka puolisosi mukaan ostoksille ja hankkikaa itsellenne uudet silmälasit yksien lasien hinnalla. Tarjouksia ei voi yhdistää.

Tuntuuko siltä että tarvitset vain yhdet lasit- ei hätää. Räätälöimme sinulle sopivan hinnan myös niille.

SOLID SILMÄLASIVAKUUTUS korvaa silmälasien rikkoutumisen kahden vuoden ajan, 40€:n omavastuulla. Vakuutusmaksu monitehoille 50€ ja yksitehoille 30€.

RESURS BANK luotolla saat 6 kuukauden korottoman ja kuluttoman maksuajan- kysy lisää!

HOYA silmälasilinssit takaavat optimaalisen näön. Ne on räätälöity yksilölliseen elämäntyyliisi ja korjaustarpeisiisi, jotta saat ainutlaatuisen näkökokemuksen.

Silmälasimerkeistämme löydät niin pienten kehystalojen yksilölliset mallistot kuin suurten muotitalojen brändit. Autamme sinua mielellämme löytämään tyyliisi sopivat kehykset.

Varaa aika näöntutkimukseen puhelimitse 040-8086348 tai sähköpostitse puulan@optikko-kello.fi

Tarjous on voimassa 31.3.2023 asti, ostaessasi myös kehykset.

lumoava

Koruja merkityksellisiin hetkiin…

Lumoava Talvi digilehti on ilmestynyt. Selaa lehteä ja nappaa parhaat lahjaideat. Tiesitkö että Lumoava korut tehdään käsityönä maailman pohjoisimmassa korutehtaassa Kuopiossa, jossa kierrätetty jalometalli saa uuden muodon ja elämän. Kotimaisuus, vastuullisuus ja laatu ovat Lumoavan johtavia arvoja.

LUE LUMOAVA TALVI DIGILEHTI TÄSTÄ