Lisätietoa ajanvarauksestasi

Varasitko ajan silmälääkärille?

Silmäläääkärin vastaanottomaksu 125€, omavastuu Kela-korvauksen jälkeen 95€ plus toimistomaksu ja Kanta-maksu yht. 25€. Lisäksi silmälääkäri saattaa veloittaa mahdollisista vastaanotolla tehtävistä tutkimuksista, lausunnoista ja toimenpiteistä. Maksu veloitetaan vastaanoton yhteydessä ja maksuvälineinä käy pankkikortti, luottokortti ja käteinen. Laskutus ei ole mahdollinen.

Mikäli sinulla on kysymyksiä hinnoista voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse puulan@optikko-kello.fi tai puhelimitse 040-8086348. Ilmoitettuun vastaanoton kestoon sisältyy varsinaisen vastaanottoajan lisäksi se aika, jonka asiantuntija käyttää esitietoihin tutustumiseen ja potilastietojärjestelmiin tehtäviin kirjauksiin. Silmälääkärillä asioinnin yhteydessä potilastietojärjestelmään kirjatut merkinnät siirtyvät Omakantaan. 

Tutkimuksessa saatetaan käyttää näkökykyä hetkellisesti heikentäviä tippoja, jolloin et voi ajaa autoa muutamaan tuntiin. Silmälääkärit toimivat Seppäsellä itsenäisinä ammatinharjoittajina ja hinnoittelevat palvelunsa itse. Jos asiakas ei saavu varaamaansa palveluun tai peruuttaa sen alle 24 tuntia ennen tapahtumaa, silmälääkärillä on oikeus veloittaa tilatun palvelun hinta asiakkaalta.

Ota vastaanotolle mukaasi edellisten silmälasien tiedot, lista käytössä olevista lääkkeistäsi ja mahdolliset silmien kuvantamiseen liittyvät dokumentit. Tutustu silmälääkäri Juha Lappalaiseen tästä

Varasitko ajan optikolle?

Näöntarkastuksessa optikko tutkii kauko- ja lähinäön sekä määrittää taittovirheen. Tutkimuksessa selvitämme silmien yhteistoiminnan ja mahdollisen karsastuksen. Silmänpaineet mitataan tarvittaessa sekä kaikille yli 40- vuotiaille.

Näöntutkimus 39€ joka sisältää silmänpaineen mittauksen

Silmänpaineen mittaus erikseen varattuna 15€

Piilolasien ensisovitus 59€ joka sisältää näöntutkimuksen, silmien etuosien mikroskooppitukimuksen, piilolasien sovituksen, piilolasien käytön opetuksen sekä mahdollisen jälkitarkastuksen. Sovituslinssit sisältyvät pääsääntöisesti sovitusmaksuun, erikoislinssejä lukuunottamatta.

Piilolasien vaihtosovitus 45€ joka sisältää näöntutkimuksen, silmien etuosien mikroskooppitukimuksen, piilolasien sovituksen, sovituslinssit sekä mahdollisen jälkitarkastuksen. Sovituslinssit sisältyvät pääsääntöisesti sovitusmaksuun, erikoislinssejä lukuunottamatta.

Kuivasilmätutkimus 45€ joka sisältää näöntutkimuksen sekä silmien etuosien mikroskooppitutkimuksen jossa mittaamme kyynelnesteen laadun ja määrän. Tutkimme myös silmäluomien reunojen sekä silmän pinnan rakenteen. Tutkimuksesta saatujen tulosten perusteella määritämme hoitotoimenpiteet ja hoitotuotteet.

Lisäksi optikkomme tekee tarpeen mukaan lisätutkimuksia kuten kontrastinäön, näkökentän tai värinäkötutkimuksen. Näöntutkimuksen yhteydessä potilastietojärjestelmään kirjatut merkinnät siirtyvät Omakantaan. Otathan mukaasi edellisten silmälasien voimakkuus ja linssitiedot. Tutustu näönhuoltopalveluihimme tästä.