Maksuton kehysesittely

Kaipaatko apua kehysten valintaan? Varaa aika maksuttomaan kehysesittelyyn ja anna meidän auttaa sinua löytämään elämäsi upeimmat silmälasikehykset! Saat puoleksi tunniksi käyttöösi silmälasikehysten tyyliasiantuntijan, jonka kanssa voit rauhassa sovitella eri vaihtoehtoja.

Oma silmälasikehysten tyyliasiantuntija apunasi.

Silmälasien tärkein tehtävä – sen lisäksi, että niillä näkee hyvin ja mukavasti vuoden jokaisena päivänä – on tietysti korostaa kantajansa uniikkia persoonaa ja parhaita puolia. Satojen erilaisten kehysvaihtoehtojen edessä saattaa kuitenkin pää mennä pyörälle ja valinnan vaikeus iskeä. Mistä tietää millaiset silmälasikehykset sopivat juuri minulle? Ja mistä edes aloittaa kahlaamaan valikoimaa?

Me olemme sitä mieltä että kehysten etsintään tulee panostaa ja valinnassa kannattaa hyödyntää ammattilaisen apua – olethan etsimässä jotain, mikä tulee hyvin näkyvästi täydentämään ainutlaatuista persoonaasi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden varata käyttöösi ikioman silmälasikehysten tyyliasiantuntijan – ja mikä parasta, täysin veloituksetta! Kehysesittelyn ajaksi saat käyttöösi ammattitaitoisen asiantuntijan, jonka opastuksella pääset rauhassa sovittelemaan toinen toistaan herkullisempia kehyksiä ja saat vinkkejä sopivien kehystyylien ja -värien löytämiseksi. Kehysesittelyssä käyminen ei sido sinua mihinkään, joten voit huoletta antautua ammattilaisen osaaviin käsiin. 

Halutessasi voit myös kuvata eri kehysvaihtoehdot ylläsi, jotta voit lähettää kuvat ystävällesi, puolisollesi tai hänelle, jolta haluat kysyä mielipidettä. Tule paikalle omana upeana itsenäsi, niin me hoidamme loput: poimimme juuri sinun kasvoillesi sopivat helmet, ehdotamme värejä ja muotoja, joita et ehkä itse tulisi ajatelleeksi, sekä rohkaisemme ja tuemme sinua valinnassasi. 

Lupaamme etsiä sinulle lasit, joissa viihdyt vuoden jokaisena päivänä – ja joihin rakastut aina uudelleen! Kehyksiä saa toki tulla sovittelemaan ilman ajanvarausta. Olemme täällä sinua varten. Meillä nähdään!